Jobba på Ventim

Vi tackar alltid våra kunder för vår framgång, men minst lika viktiga är våra fantastiska medarbetare som alla brinner för sitt jobb. Jobbar du på Ventim så står du dagligen inför stimulerande utmaningar och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter så att du hela tiden har de bästa förutsättningarna för att klara av dom. Sedan 1996 ägs vi av Indutrade AB och ingår i Indutradekoncernen. Det ger oss det bästa av två världar: utvecklingsmöjligheter och trygghet med att tillhöra något större i kombination med vår egen företagskultur.

Just nu söker vi:

Teknisk säljare Göteborg

Har du erfarenhet av försäljning mot industri- eller VVS-branschen? Då har du chansen att bli en viktig del av teamet på Ventim! Hos oss får du uteslutande arbeta med kvalitetsprodukter från några av världens främsta leverantörer. Som teknisk säljare utgör du en central roll där du med hjälp av din breda branschkunskap får möjlighet att utveckla dina kunder i regionen.

 

Dina arbetsuppgifter

Din vardag kommer bestå av att självständigt bearbeta och utveckla nya och befintliga kunder, som finns inom bl.a. processindustri, papper & cellulosa, livsmedel, VVS och OEM. Du kommer att ha breda kommunikationsytor där du sätter dig in i kundens behov för att kunna presentera rätt lösning. Du representerar vår marknad i västra Sverige och utgår från försäljningskontoret i Sisjön. Du kommer jobba med:
  • Att vårda och utveckla den befintliga kundstocken
  • Uppsökande försäljning där du använder din kreativitet för att hitta nya affärer
  • Teknisk behovsanalys och rådgivning ut mot kund
  • Offertarbete och förhandling med kunder och leverantörer

Din profil

  • Tidigare erfarenhet från försäljning, gärna mot tillverkande industri 
  • Intresse för, eller erfarenhet av, likvärdiga produkter
  • Meriterande om du har förståelse för flödesteknik
  • Vana av att självständigt driva på och planera ditt försäljningsarbete 
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav
Som person är du försäljnings- och resultatinriktad med stark vilja att hjälpa kunder och att bygga relationer. Du är affärsmässig och värdesätter hög kvalité och tillgänglighet i ditt arbete. Vidare ser vi att du är en god kommunikatör som kan diskutera och vägleda kunderna till bra tekniska lösningar. Prestigelöshet och engagemang är en självklarhet för dig för att vara en framgångsrik säljare. För rätt person finns det möjlighter att få ett större leverantörsansvar.

Vi erbjuder

Vi tycker att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och vi som arbetar här ska ha alla förutsättningar att kunna göra ett riktigt bra jobb! Ventim består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är kundrelationer. Våra 38 medarbetare är vår viktigaste resurs och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. Att vara en del av Ventim innebär att du är involverad i företaget och arbetar nära kollegor i en informell organisation.


Kultur och värdeord

För att trivas hos oss på Ventim är det viktigt att du känner igen dig i vår kultur och våra värdeord: Respekt, Samarbete och Glädje, vilka är ledstjärnorna som guidar oss i vår vardag. Kulturen i Ventim är entreprenörsdriven och framgångsrikt företagande, där vi strävar efter att göra saker på vårt sätt, tänka nytt och välja nya moderna lösningar för att ge våra kunder en bekymmersfri vardag.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-501429, på Intenso Teknikrekrytering. Skicka in din ansökan via ansökningsknappen längst ner på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!