Mjuktätande vridspjällventiler

Tillsammans med Ebro erbjuder vi mjuktätande och kostnadseffektiva vridspjällventiler för i huvudsak vätskor, luft och gaser. Ventiltypen har ett brett användningsområde och är vanligt förekommande inom VA, bad och VVS.

Huvudkomponenterna i mjuktätande vridspjäll är ventilhus, spjällskiva och manschett. Ventilen används primärt som avstängningsventil och är ett bra val för vatten, pulver och gas. Rätt dimensionerad är ventilen även lämplig för reglering. Val av utförande beror bland annat på dina förutsättningar, hur din process ser ut, vilken fluid som ska passera ventilen, tryck och temperatur. Utifrån dina driftsdata och krav ger vi dig teknisk support genom hela inköpsprocessen så att du kan känna dig trygg med ditt val av mjuktätande vridspjällventil.

Visar 11 produkter
Mjuktätande vridspjällventil av gjutjärn med centriskt lagrad spjällskiva i syrafast stål och manschett av EPDM. Ventilhus i segjärn från DN 350. Med hög hals för överisolering. Delad axel. Kompletteras med manöverdon, beställs separat. För inspänning mellan flänsar. Lämplig för vätskor, luft  och gaser.

Vridspjällventil VM3001

Mjuktätande vridspjällventil av gjutjärn med centriskt lagrad spjällskiva i syrafast stål och manschett av EPDM. Ventil...

Se mer information
Mjuktätande vridspjällventil av segjärn med centriskt lagrad   spjällskiva i syrafast stål och manschett av EPDM. Genomgående axel. Kompletteras med manöverdon, beställs separat. Design med dubbelfläns, lämplig som ändventil. För vätskor, luft  och gaser.

Vridspjällventil VM3001F

Mjuktätande vridspjällventil av segjärn med centriskt lagrad spjällskiva i syrafast stål och manschett av EPDM. Geno...

Se mer information
Mjuktätande vridspjällventil av gjutjärn med centriskt lagrad  spjällskiva i alubrons och manschett av NBR. Med hög hals för överisolering. Delad axel. Kompletteras med manöverdon, beställs separat. För inspänning mellan flänsar. Lämplig för bräckt vatten och havsvatten.

Vridspjällventil VM3004

Mjuktätande vridspjällventil av gjutjärn med centriskt lagrad spjällskiva i alubrons och manschett av NBR. Med hög hal...

Se mer information
Mjuktätande vridspjällventil av gjutjärn med centriskt lagrad  spjällskiva i syrafast stål och manschett av NBR. Ventilhus i segjärn från DN 350. Med hög hals för överisolering. Delad axel. Kompletteras med manöverdon, beställs separat. För inspänning mellan flänsar. Lämplig för vätskor, luft  och gaser.

Vridspjällventil VM3005

Mjuktätande vridspjällventil av gjutjärn med centriskt lagrad spjällskiva i syrafast stål och manschett av NBR. Ventil...

Se mer information
Mjuktätande vridspjällventil av gjutjärn med centriskt lagrad  spjällskiva i syrafast stål och manschett av EPDM. Med hög hals för  överisolering. Delad axel. Manövreras manuellt med spak som medföljer leveransen. Ska inte automatiseras med ställdon. För inspänning mellan flänsar. Lämplig för on/off manövrering och temperaturmätning i värmesystem och kylvattensystem. Termometer beställs separat.

Vridspjällventil VM3006

Mjuktätande vridspjällventil av gjutjärn med centriskt lagrad spjällskiva i syrafast stål och manschett av EPDM. Med ...

Se mer information
Mjuktätande vridspjällventil av aluminium med centriskt lagrad  spjällskiva i syrafast stål och manschett av specialgummi; EPDM special. Med hög hals för  överisolering. Delad axel. Kompletteras med manöverdon, beställs  separat. För inspänning mellan flänsar. Lämplig för badvatten.

Vridspjällventil VM3021E

Mjuktätande vridspjällventil av aluminium med centriskt lagrad spjällskiva i syrafast stål och manschett av specialgu...

Se mer information
Mjuktätande vridspjällventil av aluminium med centriskt lagrad  spjällskiva i syrafast stål och manschett av blå Viton®. Med hög hals för  överisolering. Delad axel. Kompletteras med manöverdon, beställs  separat. För inspänning mellan flänsar. Lämplig för badapplikationer.

Vridspjällventil VM3021VB

Mjuktätande vridspjällventil av aluminium med centriskt lagrad spjällskiva i syrafast stål och manschett av blå Viton...

Se mer information
Mjuktätande vridspjällventil av segjärn med centriskt lagrad   spjällskiva i syrafast stål och manschett av EPDM. Delad axel. Kompletteras med manöverdon, beställs separat. LUG utförande med gängade hål, lämplig som ändventil. För vätskor, luft  och gaser.

Vridspjällventil VM3040

Mjuktätande vridspjällventil av segjärn med centriskt lagrad spjällskiva i syrafast stål och manschett av EPDM. Dela...

Se mer information
Mjuktätande vridspjällventil av segjärn med centriskt lagrad   spjällskiva i syrafast stål och manschett av NBR. Delad axel.  Kompletteras med manöverdon, beställs separat. LUG utförande med gängade hål, lämplig som ändventil. Gasgodkänd enligt DVGW 13774. För luft, gaser och biogas.

Vridspjällventil VM3040G

Mjuktätande vridspjällventil av segjärn med centriskt lagrad spjällskiva i syrafast stål och manschett av NBR. Dela...

Se mer information
Mjuktätande vridspjällventil av segjärn med centriskt lagrad   spjällskiva i syrafast stål och manschett av EPDM KTW. Delad axel.  Kompletteras med manöverdon, beställs separat. LUG utförande med gängade hål, lämplig som ändventil. Dricksvattengodkänd enligt DVGW W270. För vätskor, luft och gaser.

Vridspjällventil VM3040W

Mjuktätande vridspjällventil av segjärn med centriskt lagrad spjällskiva i syrafast stål och manschett av EPDM KTW....

Se mer information
Mjuktätande vridspjällventil av segjärn med centriskt lagrad   spjällskiva i syrafast stål och manschett av EPDM. Med hög hals för  överisolering. Delad axel. Manövreras manuellt med spak som medföljer  leveransen. Ska inte automatiseras med ställdon. För inspänning mellan  flänsar. Lämplig för on/off manövrering och temperaturmätning i värmesystem och  kylvattensystem. Termometer beställs separat.

Vridspjällventil VM3046

Mjuktätande vridspjällventil av segjärn med centriskt lagrad spjällskiva i syrafast stål och manschett av EPDM. Med ...

Se mer information