Om oss

Ventim har sedan 1981 försett företag inom Energi, Industri, VA och VVS med tekniska lösningar för kontroll, styrning och mätning av flöden. Vårt samarbete med ledande tillverkare inom varje produktområde möjliggör leveranser av hållbara och säkra lösningar av rätt kvalitet och pris till varje typ av applikation. Med ett stort lager i ryggen kan vi leverera snabbt över hela landet.

Engagerade medarbetare med spetskompetens inom sina respektive ansvarsområden utgör grunden för vår verksamhet. Vi är ett team som samarbetar för att ge effektiva lösningar och snabba svar. I vår verkstad arbetar servicetekniker och montörer med att verkställa specifika kundönskemål och funktionstestar sedan allt innan leverans. Tillsammans gör vi alltid vårt yttersta för att våra kunder ska känna sig trygga när de gör affärer med oss.

Våra löften håller – du kan alltid lita på Ventim!


Företagsfakta

Ventim omsätter ca 140-160 mkr och har ca 40 anställda. Huvudkontoret finns i Kalmar och företaget är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Ventim ingår i Indutradekoncernen.