Teknisk säljare AO Industri Norrland

Som del av den tekniska tillväxtkoncernen Indutrade är vi på Ventim i stark expansionsfas och erbjuder en intressant och utvecklande roll som Distriktsäljare mot industri och energi i region Norr.

I rollen som Distriktsäljare ansvarar du för att utveckla din befintliga kundstock, samt identifiera och bearbeta nya kunder i ditt distrikt. Din vardag kommer även bestå av att genomföra kundaktiviteter där du presenterar Ventims breda och kvalitativa utbud av ventiler och instrument. Du är duktig på att skapa kontakt och att bygga långsiktiga relationer, är rådgivande i din försäljning och har lätt för att anpassa dig till olika kundsituationer. I denna roll rapporterar du till Area Manager, Johan Blomqvist, och har ett nära samarbete med våra serviceinriktade och otroligt kunniga innesäljare.

VI ERBJUDER DIG:

  • En viktig roll i ett ledande bolag i branschen
  • Kompetenta och ambitiösa kollegor som har roligt på jobbet
  • Variation i en utvecklande yrkesvardag
  • En arbetsplats med god struktur och långsiktigt tänk
  • En fri roll med mycket ansvar och möjligheten att själv strukturera upp din vardag

OM DIG – ERFARENHETER & EGENSKAPER

Vi söker dig med stort affärsfokus och som värdesätter långsiktiga kundrelationer. Du är van vid att skapa resultat genom hög aktivitet och strukturerad bearbetning av marknaden och ditt distrikt.

Som person är du social och utåtriktad, initiativrik och resultatorienterad. Du är van vid att arbeta självständigt och tycker samtidigt om att samarbeta brett inom företaget. Vidare ser vi gärna att du har:

  • Tidigare säljerfarenhet med bearbetning av tillverkande industri
  • Intresse för och erfarenhet från likvärdiga produkter och/eller jämförbara branscher
  • Hög aktivitetsgrad och att du drivs av att skapa starka relationer

För att trivas hos oss tror vi att du följer våra värderingar som innebär att du är prestigelös och alltid strävar efter kvalitet i allt du gör och levererar. Du besitter även en affärsmässighet utöver det vanliga och uppträder som en lagspelare i alla situationer, med stort engagemang och tillgänglighet både internt och externt. Vi söker en medarbetare med samma positiva, prestigelösa och lösningsorienterade inställning. Det ska vara roligt att jobba! Delar du vår inställning, ansök redan idag.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Helen Rubin och researcher Amanda Klippinge. Önskas ytterligare information når du Helen på 0723-02 82 51 eller helen.rubin@salesonly.se, alternativt Amanda på 0765-25 90 54. Urval kommer att ske löpande och, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen!

Sök tjänst