Jobba på Ventim

Vi tackar alltid våra kunder för vår framgång, men minst lika viktiga är våra fantastiska medarbetare som alla brinner för sitt jobb. Jobbar du på Ventim så står du dagligen inför stimulerande utmaningar och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter så att du hela tiden har de bästa förutsättningarna för att klara av dom. Sedan 1996 ägs vi av Indutrade AB och ingår i Indutradekoncernen. Det ger oss det bästa av två världar: utvecklingsmöjligheter och trygghet med att tillhöra något större i kombination med vår egen företagskultur.

Just nu söker vi en Teknisk säljare till Göteborg

Har du erfarenhet av att arbeta i en säljfokuserad roll mot industrin eller VVS branschen och vill bli en viktig del av teamet på Ventim?  Hos oss får du uteslutande arbeta med kvalitetsprodukter från några av världens främsta leverantörer. Som säljare utgör du en central roll där du med hjälp av din breda branschkunskap får möjlighet att utveckla dina kunder i regionen.

Dina arbetsuppgifter

Din vardag kommer bestå av att självständigt bearbeta och utveckla nya och befintliga kunder. Du kommer att ha breda kommunikationsytor där du sätter dig in i kundens behov för att kunna presentera rätt lösning. Du representerar vår Västsvenska marknad och utgår från vårt försäljningskontor i Mölndal.
  • Vårda och utveckla den befintliga kundstocken
  • Uppsökande försäljningsarbete där du använder din kreativitet för att hitta nya affärer
  • Teknisk behovsanalys och rådgivning ut mot kund
  • Offertarbete och förhandling med kunder och leverantörer

Din profil

  • Tidigare säljerfarenhet, gärna mot tillverkande industri
  • Intresse för, eller erfarenhet av likvärdiga produkter
  • Meriterande om du har förståelse för flödesteknik
  • Vana av att självständigt driva på och planera ditt försäljningsarbete
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav
Som person är du försäljnings- och resultatinriktad med stark vilja att hjälpa kunder och att bygga relationer. Du är affärsmässig och värdesätter hög kvalité och tillgänglighet i ditt arbete. Vidare ser vi att du är en god kommunikatör som kan diskutera och vägleda kunderna till bra tekniska lösningar. Prestigelöshet och engagemang är en självklarhet för dig för att vara en framgångsrik säljare.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Sök tjänst