Vi söker en teknisk säljare till region Syd

Vi tackar alltid våra kunder för vår framgång, men minst lika viktiga är våra fantastiska medarbetare som alla brinner för sina jobb. Just nu söker vi en teknisk säljare till region Syd.

I rollen som teknisk säljare ansvarar du för att utveckla din befintliga kundstock och identifiera samt bearbeta nya kunder. Din vardag består av att genomföra kundaktiviteter där du presenterar Ventims kvalitativa utbud av ventiler och instrument.

 

VI ERBJUDER:
  • En viktig roll med många kundkontakter och möjlighet att själv strukturera upp arbetet för att nå uppsatta säljmål.
  • En stimulerande vardag med tekniska utmaningar där uppgiften är att hitta de rätta lösningarna för kunden.
  • En prestigelös och rolig arbetsplats där vi ställer upp för varandra och har ett lösningsinriktat förhållningssätt.

 

OM DIG

Du som söker tjänsten som teknisk säljare hos Ventim gillar att träffa folk och har erfarenhet av att strukturerat lägga upp ditt arbete. Du har ett högt engagemang och brinner för att hitta de rätta tekniska lösningarna åt dina kunder och prospekts. Din drivkraft är att vinna varje affär.

 

Du är en erfaren säljare mot tillverkande industri och/eller VVS-installatörer och är van vid att arbeta självständigt. Genom givande dialoger mot olika beslutsfattare hos kunderna skapar du långsiktiga relationer. Tidigare erfarenhet från försäljning av likvärdiga produkter och/eller jämförbara branscher eller förståelse för flödesteknik är en merit.

 

I din roll rapporterar du till Johan Blomqvist, AO-ansvarig Industri, och har ett nära samarbete med våra duktiga innesäljare.

 

Skicka ditt CV till Roi Rekrytering om du tycker du att det här passar in på dig och du vill komma till en rolig arbetsplats med ett skönt gäng.