Ventim ökar samarbetet med TALIS Group på svenska marknaden

Ventim, som erbjuder ventiler och mätinstrument för hållbara och säkra flödesprocesser till företag, utökar sitt produktsortiment genom ett exklusivt samarbete med tyska STRATE, som ingår i TALIS Group, och tar över försäljningen av deras kvalitetsprodukt ”Klaffbackventil VM6800” på den svenska marknaden.

– Genom det nya samarbetet stärker vi Ventims sortiment ytterligare på avloppssidan vilket gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder fler skräddarsydda lösningar, säger Thony Lundell som är VD på Ventim. – I klaffbackventil VM6800 har vi en mycket kompetent tryckslagsdämpande backventil med 100% fritt genomlopp för exempelvis kommunalt avloppsvatten.


STRATE är en ledande europeisk tillverkare av bland annat ventiler och står för innovation och modern avloppsteknologi. I över 70 år har företaget erbjudit effektiva och trygga lösningar samtidigt som man har följt med i utvecklingen med ökade miljöbestämmelser och krav från kommuner, städer och företag på hållbara lösningar för att minska användningen av naturresurser.


– Vi är väldigt glada och stolta över att STRATE har valt Ventim som strategisk samarbetspartner på svenska marknaden, säger Thony Lundell. Det ligger helt i linje med vad vi vill erbjuda våra kunder rörande kvalitet, hållbarhet och säkra flödesprocesser, och det kompletterar vårt redan breda produktsortiment mot vatten & avlopp på ett bra sätt.


För mer information om Ventims nya samarbete med STRATE och klaffbackventil VM6800 kontakta:

 

Richard Costa
Teknisk chef och produktansvarig STRATE
0705-94 72 22
richard.costa@ventim.se